Wie ben jij?

Geef jouw leven betekenis en verander door te  ervaren!

Hallo! Wie ben jij? Waar kom je vandaan en wat maakt jou nou zo uniek? Wat zijn jouw kwaliteiten en tekortkomingen?

 Waarschijnlijk kun je niet echt een passend antwoord geven op deze vragen. Dit komt omdat jij, net als vele anderen, door een gekleurde bril naar de wereld kijkt. En daardoor is het lastig te zien hoe mooi en uniek jijzelf, anderen en je omgeving eigenlijk zijn. De wereld is immers zoals jij hem ziet.

 Bij je geboorte was je puur en jezelf. Wanneer je opgroeit kun je door bepaalde ervaringen overtuigingen over jezelf ontwikkelen die niet correct zijn. Je gaat naar deze overtuigingen handelen en leven. Door dit te doen zet je onbewust een masker op om jezelf te verstoppen. Het masker fungeert dan als een soort beschermingsmechanisme. Maar door jezelf op deze manier te verstoppen en te beschermen, laat je niet meer zien wat jij voor unieks aan de wereld te bieden hebt. Heel wat jaren gaat dit goed en kabbel je als een stukje drijfhout met de golven mee. Maar dan gaat het rommelen. Je merkt weerstand diep van binnen. Jouw unieke zelf wil heel graag van zich laten horen.

 

Wij kijken allemaal door een andere bril naar de wereld. Door te delen wat je in jouw wereld ziet, kun je niet alleen toetsen of jouw wereld wel reëel is, maar kun je ook leren van hoe anderen naar de wereld kijken. En zo ontdekken wie jij nu eigenlijk bent in deze wereld en wat je met jouw unieke talenten en kracht te bieden hebt.

 Ben jij klaar om de bril van oude overtuigingen en oordelen over jezelf en anderen af te zetten?  Je vindt  een uitgebreid programma om jezelf te herontdekken. Geef je leven betekenis en verander door te ervaren!

Wil jij weten wie  Rudy is?Klik hier
Wil jij weten wat Rudy voor jou kan betekenen? Klik hier

quote:

Verpleegkundige onthult top 5 redenen voor spijt van mensen
op hun sterfbed!
 The-top-five-regrets-of-t-007

Verpleegkundige  en schrijfster Bronnie Ware vroeg aan mensen op hun sterfbed naar waar ze spijt van hadden, of wat ze anders gedaan zouden hebben.
Er doken dezelfde thema´s steeds weer op.

Hier volgen de vijf meest genoemde:

1. Ik wou dat ik de moed had gehad om een leven te leiden waarbij ik trouw was gebleven aan mezelf, in plaats van te leven volgens de verwachting van anderen.
2. Ik wou dat ik niet zo hard gewerkt had.
3. Ik wou dat ik de moed had gehad om mijn gevoelens te uiten.

4. Ik wou dat ik contact had gehouden met mijn  vrienden.
5. Ik wou dat ik mezelf had toegestaan gelukkiger te zijn.

Volledig (engelstalig) artikel lezen?  Klik hier

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s