elkaar raken!

.“ Elkaar raken!

Het volgen van een retraite, tijd voor bezinning en na het herlezen van mijn boek “Netwerken vanuit je hart” bracht mij weer in contact met mijn diepste zelf.Naar aanleiding van mijn boek en diverse live activiteiten ontvang ik hartverwarmende reacties.

Ik ben geraakt!

Netwerken vanuit je hart gaat in mijn beleving om de verbinding met jezelf en de ander.
In essentie gaat het om het creëeren van betere relaties.
Het hebben van goede relaties draagt bij aan gezonder,gelukkiger leven waarin je meer kunt bereiken!

Sinds het boek er is heb ik de rol van spreker erbij gekregen. Interessant is dat mensen mij vinden en voor verschillende doeleinden inhuren als spreker,trainer,coach. Zo spreek ik met ondernemers, medewerkers, trainers, werkzoekenden. Ik concludeer dat de “gemeenschappelijke deler” van de verschillende doelgroepen is dat men wil leren hoe op een effectieve manier plezierige relaties te creëeren. Relaties die eventueel kunnen uitmonden in duurzame samenwerkingen. Vanuit mijn ervaringen weet ik dat ik groot wil en kan denken en ik het hoger doel kan zien. Het hoger doel is, in mijn beleving , dat mensen betere relaties willen creëeren.Goede relaties creeeren goed gevoel,geven je energie!

Deze relaties kunnen bijdragen aan gezonder, gelukkiger leven waarin je meer kunt bereiken. Ik bemerk dat er ” universele wetten” gelden die je kunt toepassen in elke relatie, privé en zakelijk.
Gezien mijn ervaring lukt het mij de vertaalslag te maken naar de praktijk voor uiteenlopende doelgroepen.

Ik kijk naar de realiteit en ervaar dat veel mensen worstelen met het creëeren van betere relaties.
De economische crisis draagt bij dat veel relaties, zowel privé als zakelijk veel meer onder spanning komen te staan, met alle gevolgen van dien.” Time is money”, de onweerswolken van de crisis blijven bedreigend, maar onze maatschappij kan rijk zijn als we open staan voor relaties, aldus Paul de Blot” . Ik ben hiervan overtuigd!

Ik heb voor mezelf als focus gekozen om mezelf dienstbaar te maken, om mensen te leren, voornamelijk door zelf te laten ervaren, “jouw beste relatie ooit” te creëeren! Voor jou als persoon ongeacht welke rol je zit; vader, moeder, leider, medewerker, ondernemer ,etc.!
Ik richt me specifiek op leiders vanuit de gedachte “goed voorbeeld doet volgen”
Een goede leider heeft de eigenschap mensen te verbinden, boeien en binden.

Liefde,authenticiteit,vertrouwen,openheid vormen de basis voor goede relaties, samenwerkingen.

Ik hou van mensen en dat maakt contact maken, relaties aangaan al gemakkelijker.

Korte inhoud boek:
Mijn missie is meer mensen met elkaar verbinden wereldwijd, werken aan betere communicatie, meer (werk)plezier, eigenheid, passie en talenten in de ander naar bovenhalen.Leven vanuit authenticitei, passie, talenten en plezier. Leven in vrede met jezelf en een bijdrage leveren aan de wereldvrede.
In het boek komen thema’s naar voren als authentiek zijn, durven spelen, jezelf presenteren, goede uitstraling en aantrekkingskracht creeeren. Daarnaast schrijf ik over de verschillende “rollen” die je kunt hebben zoals ondernemer, werknemer, etc. en dat je in essentie dezelfde persoon bent die het waard is om gezien gehoord en gevoeld te worden!

Op www.netwerkenvanuitjehart.nl vind je meer informatie over het boek

Lees ook mijn eigen relatieervaring
(hoe ik ooit een verlegen, bescheiden jongeman was)

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s