Boekenrecensie

Hier vind je interessante boeken en recensies rond de volgende thema’s :

– netwerken
– authenticiteit
– zakelijk flirten
– authentiek leiderschap

Heb jij tip voor een interessant boek, audio, video of ander materiaal? Laat me weten!

Boek:

The dutch book is already a bestseller!
As interest is shown abroad for the book “Netwerken vanuit je hart/ Networking from the heart” we are working on translation in english first.
If you are interested to receive the message first when the book is ready or if you wishto have the book translated in other languages let us know.

Netwerken vanuit je HART

Recensies:

unquote:

Marion Altena, 17-2-2012 (bron managementboek.nl)
Schrijver Ruud Brouwer benadert het onderwerp ‘netwerken’ op een vernieuwende maar tegelijkertijd ook zo vertrouwde manier, dat dit boek één feest van herkenning voor mij was. Trefwoorden als authenticiteit, gelijkwaardigheid en passie staan hier centraal, en hoezeer deze waarden altijd de basis van intermenselijke contacten zijn geweest, tegenwoordig worden ze nogal naar de achtergrond gedrongen. De oorzaak daarvan is voor een groot deel de angst om kwetsbaar over te komen en de direct daaraan gerelateerde prestatiecultuur. Daarom vind ik het heel mooi dat Ruud Brouwer dit boekje heeft geschreven voor ‘iedereen’. Ook, of misschien wel juist voor mensen die werken op managersniveau. En dat ‘Netwerken vanuit je hart’ daar daadwerkelijk wordt opgepikt, is wel duidelijk door de bijdragen in dit boek van een paar mensen met een leidinggevende positie in het bedrijfsleven en de dienstverlening.

NBD|Biblion recensie
Je sociale kapitaal uitbreiden door te netwerken vereist de wil om te geven en te ontvangen. Alleen zo kan men echte verbindingen leggen tussen zichzelf en anderen. En dat is essentieel voor het ‘nieuwe werken’. Zo’n netwerkverbinding kan bestaan uit een fysieke of een online ontmoeting, maar heeft altijd te maken met oprechte aandacht en interesse in elkaar. Netwerken is net werken, en de auteur geeft in het kort weer welke instelling is vereist en waarom. Netwerken moet vanuit het H.A.R.T. komen: Houden van jezelf en de ander, Acceptatie van jezelf en de ander, Respect voor jezelf en de ander en Trouw aan jezelf en de ander. Zo kan een oprechte samenwerking ontstaan die de werksfeer bevordert en betere resultaten oplevert. Elk kort hoofdstuk wordt afgesloten met enkele vragen die bedoeld zijn om over te gaan tot actie (het zelf beleven van de communicatie of samenwerking). Dit handzame boek bevat veel informatie voor de beginnende netwerker en wordt afgesloten met enkele ondersteunende bijdragen van anderen. Pocketuitgave; zeer kleine druk.
DRS. J.J.M. VAN DER HEIJDEN (NBD|BIBLION RECENSIE)

unquote:

Kluwer_Netwerken vanuit je hart

Bestellen kun je via diverse online boekwinkels o.a.  Kluwershop

 

 

Wil je gesigneerd boek met persoonlijke noot ontvangen stuur dan mail naar:
rudybrouwer61@gmail.com
Kosten, 19,95 inclusief materiaal en verzendkosten.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s